auto stalla15347494091 560x416 - Ferizajasit i digjet stalla me ushqim bagëtish

Në Ferizaj një person ka raportuar se në rrethana të panjohura nga zjarri i është përfshirë stalla e tij me ushqim bagëtish.

Njësit përkatëse dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz.