FERIZAJ TIFOZET1 560x392 - FOTO/ “Revoltë” në kohë pandemia, shikoni se çfarë bëjnë tifozët kundër klubit në Ferizaj

Klubi kosovar i Ferizajt po vazhdon të përballet me një situatë tejet të vështirë financiare dhe kjo tashmë është rënduar edhe si pasojë e përhapjes së pandemisë së koronavirusit në Kosovë.

Futbollistët kanë muaj që nuk janë paguar fare, ndërkohë drejtuesit e klubit janë ‘zhdukur’ prej ditësh dhe nuk qëndrojnë prapa përgjegjësive të tyre, duke mos dhënë sqarime publike.

Kjo situatë është bërë e padurueshme edhe nga tifozët e këtij klubit “Ujqit”. Pjesëtarë të nëngrupit “Loyal 05” kanë vendosur banerë në stadiumin ku Ferizaj aktualisht i zhvillon ndeshjet, duke u dërguar një mesazh të qartë drejtuesve të klubit. “Klub me traditë që po e prishin disa individë” – është ky mesazhi të cilën e kënë lënë këta tifozët.

banderola ferizaj1 - FOTO/ “Revoltë” në kohë pandemia, shikoni se çfarë bëjnë tifozët kundër klubit në Ferizaj

banderola21 - FOTO/ “Revoltë” në kohë pandemia, shikoni se çfarë bëjnë tifozët kundër klubit në Ferizaj