rsz 19ferizaj1 5 660x3301 1 560x330 - Gjermanët të interesuar të investojnë në Ferizaj

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, në një takim të veçantë ka pritur një delegacionin gjermanë me mysafirët Peter Bolten, Christian Prause, Wido Weyer, Dennis Weyer, Wolfgang Mursch dhe Kushtrim Grainca nga MUNDA Textile Lichtsysteme GmbH, konsorcium i Mentor GmbH & Co. Präzisions-Bauteile KG dhe AUNDE Group të fokusuar në industrinë automobilistike, përkatësisht prodhim të tekstileve dhe elektrikë, të cilët kanë shprehur interesim për të investuar në Ferizaj, e që kryetari Aliu iu konfirmoi gatishmërinë për të mirëpritur këtë investim që ka potencial të hap qindra vende të reja puna për ferizajasit.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.