634579  original1 560x416 - Grabitje spektakolare në Ferizaj, vidhen aksesorë me vlerë 60 mijë euro

Video e mëposhtme tregon momentin e një grabitjeje në Ferizaj rë Kosovës, ku janë vjedhur aksesorë me vlerë 60 mijë eurosh.

Të pashqetësuar grabitësve u është dashur 12 minuta që të bëjnë punën e tyre duke marrë orë, syze dhe aksesorë të tjerë me vlerë të lartë.

Pamjet janë kapur nga kamerat e instaluara në dyqan.

Më poshtë keni videon: