vjedhje 1 780x4391 560x416 - Hajnat në Ferizaj vjedhin armën me leje në një shtëpi

Një vjedhje e rëndë ka ndodhur në Ferizaj.
Persona të panjohur kanë hyrë në një shtëpi dhe kanë vjedhur armën e cila ishte me leje.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka informuar se persona të panjohur nga shtëpia e tij kanë vjedhur një armë zjarri, e cila ishte me leje”, thuhet në raportin e Policisë.