92434119 515678902649810 5337008769547108352 n 560x416 - Hapet marketi i parë online në Ferizaj

Sot është lansuar projekti i fundit nga Metro Market në Ferizaj i cili ka mundësuar që tash e tutje të gjithë qytetarët e Ferizajt ( dhe jo vetëm ) të bëjnë porosi online për produktet e nevojshme ushqimore dhe higjienike.

Ky projekt nga Metro Market ka qenë duke u zhvilluar që një kohë, mirëpo gjendja e tanishme që mbizotëron në të gjithë vendin sipasojë e pandemisë COVID-19 ka shtyer që projekti të lansohet qysh sot nga Metro Market.

Ky market përveç që ofron transport falas po ashtu ka përgaditur dhe disa pako ushqimore dhe higjienike me çmime të volitshme.

Posta do të shpërndahen falas për çdo porosi mbi 20 Euro ku brenda teritorit të Ferizajit do të arrijë brenda 4 orëve kurse në vendet e tjera të Kosovës brenda 24 orëve.

Për porosi online vizitoni www.metromarket.shop