w 26 560x416 - I kujt është klubi, i Ahmet Petrovës, Agim Aliut apo Lulzim Abazit?

Mjegull e dendur brenda klubit të hendbollit Kastrioti nga Ferizaj (meshkujt).

Situatë e paqartë apo zhvillime dramatike gjatë këtyre ditëve!  Tensione pas perdeve!
Ahmet Hysenaj – Petrova, kërkon llogari nga themeluesit e klubit dhe po ashtu të bëhet edhe pranim dorëzimi i klubit!

Sipas Petrovës, themeluesit nuk po lajmërohen as në telefon dhe në asnjë formë tjetër!

Pika e kulmit ka arritur, shpërthimi kurrë me afër!