40108915 1934060406639785 8414103518574542848 n 560x416 - Infrastruktura në qytet - prioritet i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu

Edhe këtë fundjavë, i pari i Ferizajt, Agim Aliu e shfrytëzoi për të parë nga afër punimet në projekte të shumta infrastrukturore që po realizohen në territorin e Ferizajt. Bashkë edhe me drejtorë të drejtorive komunale, u inspektuan punimet në rrugët “Drenica”, “Agim Ramadani” dhe “Shaban Gashi”. Në këto rrugë po zbatohen projekte të infrastrukturës nëntokësore, përkatësisht kanalizimi atmosferik, fekal dhe shumë shpejt nis edhe asfaltimi i këtyre rrugëve.

Investimi në këto rrugë paraqet kthesën e nevojshme dhe vëmendjen e qeverisjes lokale për zhvillimin e projekteve infrastrukturore në qytet. Dëshmi për promovimin e mentalitetit urban, investimeve në zonën e qytetit janë edhe këto projekte në këto rrugë, në kuadër të programit për investim në infrastrukturën e qytetit që përfshinë rehabilitimin, përkatësisht trajtimin, zgjidhjen e defekteve të infrastrukturës nëntokësore dhe asfaltimin e mbi 120 rrugëve/rrugicave në lagjet e qytetit.

Administrata Aliu është e vendosur që të mbikëqyr vazhdimisht cilësinë e punimeve në projektet infrastrukturore që po realizohen duke mos toleruar cilësi të dobët të punimeve, planifikim joefikas dhe stërgjatje kohore të paarsyeshme. Të gjitha rrugët dhe rrugicat në fshat e qytet po punohen sipas standardeve më të larta infrastrukturore dhe cilësia e tyre po vlerësohet nga kompetentët.

Këto rrugë, ndonëse shumë pranë qendrës së qytetit, deri më tani ishin në mëshirën e fatit, të patrajtuara nga autoritetet komunale si dhe premtime të parealizuara nga ish pushteti. Qeverisja e re, ka vizionin e qartë, vullnetin e plotë e dijen profesionale që përfundimisht të tejkalohen këto sfida, peshë rënduese mbi kurrizin e qytetarëve.

40126168 1934059576639868 3622445094700843008 n - Infrastruktura në qytet - prioritet i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu

39999656 1934059676639858 1900842659946168320 n - Infrastruktura në qytet - prioritet i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu

40138501 1934059723306520 4963624481999290368 n - Infrastruktura në qytet - prioritet i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu

40090694 1934059939973165 2052700922437435392 n - Infrastruktura në qytet - prioritet i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.