w 19 560x416 - Isa Mustafa u uron shërim të shpejtë të lënduarve nga shpërthimi në Ferizaj

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa u ka uruar shërim të shpejtë të lënduarve në aksidentin e sotëm në Ferizaj.

Mustafa përmes një telegrami ka thënë se u uron shërim të shpejt të lënduarve.

“Me shqetësim mora lajmin për shpërthimin që ka ndodhur sot në Ferizaj. Në emrin tim personal dhe të Lidhjes Demokratike të Kosovës bashkëndjejmë me familjarët dhe të gjithë të lënduarve ju uroj shërim të shpejtë”, ka thënë Mustafa.