37038940 713756305634436 1510165687308386304 n 560x416 - Kampioni pritet nga deputetja Duda Balje

Florim Xhabiri, boksieri i cili ka kaluar tre operime të forta si pasojë e kancerit sot është prit nga disa deputat nga Kuvendi i Kosovës, ndër to dhe Duda Balje e cila është edhe përgjegjëse për të drejtat e njeriut. Ajo në faqen e saj të fb kishte shkruar.
“Boksieri kosovar i cili tre herë e ka fituar betejën me kancerin është inspirimi im. Falënderim deri tek ministrja e shëndetësisë, ministrit Uranit për mbështetjen në të gjitha fazat e mjekimit. Do zoti ti falë jetë të gjatë kampionit tonë.”
37038940 713756305634436 1510165687308386304 n 1 - Kampioni pritet nga deputetja Duda Balje