kater persona te maskuar grabisin banken ne ferizaj 560x416 - Katër persona të maskuar grabisin bankën në Ferizaj
kater persona te maskuar grabisin banken ne ferizaj - Katër persona të maskuar grabisin bankën në Ferizaj

Portali “Infokusi.com” është medium online që mirëmbahet nga kompania mediale “INFOKUSI”. Materialet dhe informacionet e këtij portali nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të portalit “INFOKUSI.COM”.