w 16 560x416 - KB Kastrioti përforcohet me një lojtare amerikane

Klubi i basketbollit Kastrioti nga Ferizaj përforcohet me një lojtare të huaj.

“Pas lejimit të aktiviteteve sportive dhe para fillimit të sezonin së ri basketbollistik 2020/21 klubi ynë rikthehet me një përforcim nga SHBA.

Amani Alexander mbylli sezonën e saj të kaluar me kolegjin “San Francisco State University” me një mesatare prej 9.5 pikë, 4 bllokoda dhe 4 asistime, duke shpresuar që të kontribojë maksimalisht edhe tek klubi ynë!

Ne i dëshirojmë mirëseardhje në klubin tonë…”, njofton KBF Kastrioti.