170996925 1799049596933005 5328070918840392729 n scaled1 560x416 - KEDS bën intervenime në Ferizaj

Drejtpërdrejt nga Kosharja e Ferizajit

Ekipet tona tashmë kanë filluar projektin investiv në këtë fshat të Ferizajit, i cili përfshinë rikonstruimin e rrjetit të tensionit të mesëm, të tensionit të ultë dhe vendosjen e transformatorit tërësisht të ri, i cili do të rrisë sigurinë dhe kualitetin e furnizimit.

Investime të ngjashme parashihet të ketë edhe në shumë zona tjera të Ferizajit.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.