ekonomi2 101 560x416 - KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto zona të Ferizajt

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

NS10/0.4kV TS Vikendica (Kulla) (kodi: 40044003012) mga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Brezovica, Vikendicat, një pjesë e Brezovicës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Trimi, Bablaku, Mirashi, Cernilla, Murakova; bizneset:Ballkani qeramikë, Xheni Group,

Ferplast 2, Eurometali, Kosova limos, Platinium, Swis, Relax, Elda Patroni dhe Next home.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllë metalike të dyfishte TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

3.

Në NS 35/10kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni ( Kodi: 40041002) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllës metalike të dyfishtë TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.