osheee 1 1024x576 11 560x416 - KEDS paralajmëron ndërprerje të detyrueshme të rrymës

Arsyeja: Punime në projekte investive.

21.02.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugovc- Halili (Kodi: 10013011119 )

prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: Prugovc – Halili.

Arsyeja: Montim i ormanëve të tensionit të ulët.

2.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sfeqël Visoka (Kodi: 14000008050) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 13:00 deri në orën 16:00

Vendet: Sfeqël- Visokët.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos.

3.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lluzhan (Kodi: 10013011) prej orës 08:30 deri ne ora 12:30.

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazerme e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

4.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04kV Seferovit (Kodi: 16021002011) prej orës 09:00 – 16:00.

Vendet: Seferovit.

Arsyeja: Energjizimi i trafos.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005 ) prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej orës 14:00-16:00

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve në linjat e vjetra ekzistuese.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Ferizaj – një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

2.

Në TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

Pejë

1.

Në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 11:00 – 12:00.

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit toroidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

22.02.2020

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Ferizaj një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

2.

Në TS 110/35/10kV Bibajdo të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

Punime nga palët e treta

21.02.2020

Pejë

1.

Në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fusha. e Pejës (Kodi: 50000009) prej orës 10:30 deri ne ora 12:30

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviqi, Qunguri, Elsa, Nabërgjani, Lluga, LLabjani dhe Bllagaj.

Arsyeja: Eliminimi i dy daljeve ajrore në 0.4 kV.

22.02.2020

Gjakovë

1.

Në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova III (Kodi: 81083016) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Rregullimi i kabllos.