w 6 560x416 - KEDS paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

08.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaçka(Kodi: 40042002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Greme, Gaçka, Burrniku, Izhanci, Kashtanjeva, Bajnica, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Kontrollimi i transformatorit toroidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

1.

Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha(Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoqishtë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10/20 kV.

2.

Në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci(Kodi: 80080010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Demontim, montimi i shtyllës së tensionit të mesëm në fshatin Janosh.

Pejë

1.

Në Klina 10kV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina III (Kodi: 52000101) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha. Fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: Punime në shkarkimin e daljes 10 kV.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Përlepnica Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat, fshati Kmetovac Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbër, Përelepnica, Kosaqi, Silova, dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm.

09.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Batllava do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Batllavë, Gërdovc, Bellopojë, Llugë, Sibovc i Poshtëm dhe Kaçibegu.

Arsyeja: Demontimi i trafos-htyllës ekzistuese.

2.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnjë, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

4.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 08:30 deri në ora 10:30

Vendet: Gllobar, Tërstenik, Palluzhë, Shtuticë dhe Bletar.

Arsyeja: Demontimi i transformotorëve të vjetër që janë në punë pa ngarkesë.

08.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV F.K. Shtëpia e kulturës- Vetëshërbimi (kodi:15018003022) prej orës 11:00-15:00

NS 10/0.4kV Hamdi Geci N.N.T.”ALFEST” (kodi:15018003189) prej orës 11:00-15:00

NS 10/0.4kV Banesat e Hekurudhës (kodi:15018003050) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Metush Krasniqi.

Arsyeja: Realizimi i hyrje-dalje në TS(e ri) sipas pëlqimit elektro-energjetik.

09.12.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaçka në stabiliment në Greme prej orës 10:00 deri në ora 13:00

NS 10/0.4kV TS Greme – Berishët 1(Kodi: 40042002018)

NS 10/0.4kV TS Greme – Berishët 2(Kodi: 40042002019)

NS 10/0.4kV TS Greme –Hashanët(Kodi: 40042002024)

NS 10/0.4kV TS-Afrim Tafa-Baicë (fabrika e ujit) (Kodi: 40042002189)

NS 10/0.4kV TS MS SH.P.K) (Kodi: 40042002257)

NS 10/0.4kV GREEN HILL SH.P.K.) (Kodi: 40042002258)

NS 10/0.4kV DREJTORIA ZHVILLIMIT EKONOMIK DHE TURIZMI (Kodi: 40042002240)

NS 10/0.4kV Burrniku (Kodi: 40042002031)

NS 10/0.4kV Kashtanjeva 1 (Kodi: 40042002033)

NS 10/0.4kV Kashtanjeva 2 Xhamia (Kodi: 40042002034)

NS 10/0.4kV Kashtanjeva 3 Lugi (Kodi: 40042002035)

NS 10/0.4kV Semaj (Kodi: 40042002037)

NS 10/0.4kV Greme – Kupinët (Kodi: 40042002023)

NS 10/0.4kV Gurthyesi 7 Shtatori-Isa Vishi (Kodi: 40042002186)

NS 10/0.4kV Baincë te shkolla (Rexhepovit) (Kodi: 40042002183)

NS 10/0.4kV Bajnicë (Kodi: 40042002036)

NS 10/0.4kV Gaçka – Te Servisi (Kodi: 40042002025)

NS 10/0.4kV TS Gaçka – Qallakët(E Jupit) (Kodi: 40042002030)

NS 10/0.4kV Gaçkëe- Afër Varrezave (Kodi: 40042002238)

NS 10/0.4kV Greme – Fatosi (Kodi: 40042002020)

NS 10/0.4kV Gaçka – B.Curri (Kodi: 40042002026)

NS 10/0.4kV Pompa te Semajt-Gaçkë (Kodi: 40042002242)

NS 10/0.4kV TS Greme – Kulla (Kodi: 40042002017)

NS 10/0.4kV TS Greme – Omuraj (Kodi: 40042002021)

NS 10/0.4kV Greme – Vrella (Kodi: 40042002022)

NS 10/0.4kV Izhancë (Kodi: 40042002032)

NS 10/0.4kV Prushaj (Kodi: 40042002038)

NS 10/0.4kV Vizioni (Kodi: 40042002039)

NS 10/0.4kV Sllatina (Kodi: 40042002040)

NS 10/0.4kV Gaçka kulla (Kodi: 40042002027)

NS 10/0.4kV Gaçka kulla (Kodi: 40042002028)

NS 10/0.4kV Gaçka kulla (Kodi: 40042002029)

Vendet: Një pjesë e Gremes, një pjesë e Gaçkës, Burrniku, Izhanci, Kashtanjeva, Bajnicë,

Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllës dhe e lidhjeve përkatëse të tensionit të mesëm.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.