sad 560x416 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

BMW X5 është brezi i katërt i një prej SUV-ëve më luksozë të historisë.

Modeli i vitit 2019 do të jetë më i madh dhe do të ketë një paketë “off-road” për të lehtësuar drejtimin në fushë.

Edhe pse nga fotot nuk duket, do të jetë makina më teknologjike BMW X5 që është prodhuar ndonjëherë.

1 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

2 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

3 1 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

4 1 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

5 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

6 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

7 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

8 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

9 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)

10 - Kështu do të duket BMW X5 2019 (Foto)