Pas shpërthimit të djeshëm në Ferizaj është rritur nevoja për të ditur se si të parandalohen shpërthimet e bombolave të gazit.

Rrahman Sefedini, i cili ligjëron në Fakultetin e Menaxhimit të Emergjencave, ka demonstruar se si duhet të parandalojmë shpërthimet e bombolave të gazit.

Eksperti i licencuar ka njohuri për shpërthimet dhe mjetet e rrezikshme e po ashtu për menaxhimin e tyre.

https://www.facebook.com/watch/?v=927169461021383