keds 780x439 1 600x360 11 560x360 - Këto vende në Ferizaj do të mbesin pa rrymë nesër si pasojë e punimeve në rrjet nga KEDS

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.12.2021

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Vëllezërit Gërvalla II (shabani) (kodi: 40000031219 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla- një pjesë dhe rr. Rexhep Demiri- një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rritja e fuqisë së transformatorëve 10/0.4 [kV/kV].

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.