Policia e Kosoves duke shqiptuar gjobë1 560x339 - Këtu mund ta verifikoni nëse keni gjoba të papaguara

Qytetarët e Kosovës, nga sot e tutje do ta kenë më të lehtë të kuptojnë se a i kanë të paguara gjobat, dhe a do t’i mund të i ndalë policia në aeroport apo vende të ndryshme.

Duke i shkruar të dhënat personale, secili qytetar do të ketë qasje në web faqen e policisë, ku do të mund të bëjnë kontrollin e gjobave.

Ky aplikacion do të i ndihmojë shumë qytetarët.

KËTU mund të kyçeni dhe të shikoni nëse jeni të dënuar.