C120A030 83A5 40FE B109 82FC3AD0D7CE 560x416 - Kompanitë ndërtuese krijojnë deponi jashtëligjshëm në Ferizaj

Kompanitë që merren me ndërtime të larta banesore në Ferizaj përveç kaosit urban vazhdojnë të shkaktojnë edhe telashe të tjera mjedisore, derisa ato shpeshherë po krijojnë deponi mbeturinash inerte në vende të ndryshme.

Më së shumti këto deponi po krijohen përgjatë rrugëve kryesore nëpër fshatra, nëpër rrugë të viseve malore, por edhe përgjatë rrugëve rajonale, shkruan sot Koha Ditore.

Komuna e Ferizajt deri tashti nuk ka arritur të siguronte ndonjë parcelë të veçantë për hedhjen e mbeturinave inerte, ndërkohë gjatë këtij viti kjo komunë ka hequr rreth 120 deponi të mbeturinave pa leje, midis tyre 40 deponi inertesh.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.