47109552 2064245556954602 6906694654809341952 n1 560x416 - Komuna ndanë drunjtë e konfiskuar për 131 familje ferizajase

Paraditen e sotme u mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve. Në këtë mbledhje u diskutua mbi përgatitjet për seancën e radhës të Kuvendit të Komunës, përkatësisht pikat që do të propozohen në seancën e radhës, përgatitjet për festat e fundvitit si dhe gjendja e përgjithshme në sektorët komunal.

Pikë e veçantë e diskutimit në këtë mbledhje ishte edhe shpërndarja e drunjve për familjet skamnore të konfiskuara këto nga Policia e Kosovës dhe zyrtarët komunal. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu bazuar në raportin paraprak të drejtorit të Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami tha se do të ndihmohen 131 familje ferizajase me nga 2metër kub dru, nga sasia e përgjithshme e konfiskuar.

Përgatitjeve për sezonin dimëror, i ka paraprirë Komuna e Ferizajt edhe me furnizimin me lëndë djegëse, dru, për institucionet si Bashkësia Islame, Shoqata e Pensionistëve në Ferizaj, zyra e ADRA-s e institucione të tjera që kanë përfituar nga drunjtë e konfiskuar.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.