564686f2 ddfe 4c7e a080 0cd273276d90 tv w1200 r1 s1 e1541269355493 560x416 - Kosovë, bllokimi i pasurive të fituara në mënyrë të paligjshme

Që nga viti 2011 në Kosovë janë bllokuar pasuri të përfituar në mënyrë të paligjshme në vlerë prej 36 milionë euro nga të cilat rreth dy milonë janë konfiskuar.

Me gjithë përmirësimet në ligjin për konfiskimin e pasurisë, sipas hulumtuesve mbetet sfidëmos kërkesa e prokurorëve për sekuestrim apo konfiskimin e pasurisë.
Organizatat e shoqërisë civile thonë se kjo çështje mbetet një ndër sfidat kryesore për të luftuar dhe parandaluar korrupsionin.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.