901440 cryptocurrency1 560x416 - Kriptovalutat, mënyra si t’i bëni vetë ato

Cryptocurrency me Ethereum dhe Solid Blockchain Developer Bundle, shpjegon të gjithë fenomenin kripto dhe gjithashtu eksploron krijimin e kriptomonedhës tuaj të botës reale.

Nëse njohuritë tuaja për kriptovalutën shtrihen vetëm aq sa të tundni kokën me përbuzje kur dikush sjell dogecoin të Elon Musk, ju mund të keni humbur pikën më të madhe. Ndërsa një pjesë e madhe e tregut të kriptovalutave ende drejtohet nga spekulime të egra me bazë minimale në logjikën e botës reale, kriptoja dhe rrënjët e tij të bllokimit janë gjithçka përveç një ideje.

Në fakt, shumë do të argumentonin teknologjinë e decentralizuar që nxit krijimin e kriptos në platforma si Ethereum janë të gatshëm të ndryshojnë rrënjësisht mënyrën e trajtimit të informacionit digjital, biznesit, financave dhe sigurisë.

Cryptocurrency me Ethereum dhe Solid Blockchain Developer Bundle (29,99 dollarë, mbi 90 përqind zbritje, nga marrëveshjet TNW) janë një kalim në prapaskenë për të gjithë këtë proces, duke prezantuar të gjitha konceptet dhe mjetet që nxisin rritjen e monedhës digjitale dhe gjithashtu zbatimet e saj praktike në vitet përpara.

Me gjashtë kurse të mbushura me mbi 35 orë mësim, ky koleksion shpjegon për fillestarët se si kriptomonedhat vijnë në jetë si dhe procesin e bllokimit që i bën të gjitha të ndodhin. Por nuk është e gjitha vetëm biseda. Ky trajnim gjithashtu mund të ndihmojë ata që interesohen për kripto në të vërtetë të krijojnë monedhën e tyre digjitale dhe ndoshta të bëjnë një pasuri në tregun e hapur.

Trajnimi fillon me ndërtimin e detyrave të blloqeve të ndërtimit në Bazat e Blockchain. Udhëzuesi i plotë i qëndrueshmërisë dhe ndërtimi i blloqeve me klasa Ethereum dhe Soliditeti. Ky udhëzim përshkruan mënyrën se si nxjerrja e bllokut ndërton blockchain, se si softueri i decentralizuar Ethereum me burim të hapur krijon mundësi transaksioni rreth të dhënave të minuara, dhe madje edhe mënyrën e përdorimit të Soliditetit, gjuhës së programimit në zemër të Ethereum.

Për të vazhduar me gjithë këtë trajnim themelor, nxënësit e rinj nuk kanë nevojë të ndalen këtu. Të shoqëruar me praktikën praktike duke përdorur Soliditetin, studentët në të vërtetë do të ndërtojnë një aplikacion të shpërndarë, të bazuar në Ethereum, për të nisur kriptomonedhën tuaj të re dhe potencialisht, të bëjnë miliona.

Detyrimet e kursit në The Cryptocurrency me Ethereum dhe Solidia Blockchain Developer Bundle normalisht do të kushtonin 1,200 dollarë, por si pjesë e këtij koleksioni të zgjeruar, e gjitha është në shitje tani për vetëm 29,99 dollarë, rreth 5 dollarë për kurs.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.