auto ferizaj153796529715379653221 560x416 - Kryetari Aliu shpall zgjedhjet për Kryetar të Fshatrave dhe lagjeve të qytetit

I pari i Ferizajt, Agim Aliu mori vendimin për të shpallur zyrtarisht zgjedhjet për kryetar të fshatrave dhe bashkësive lokale në zonën urbane. Ky proces mjaft i rëndësishëm për të artikuluar kërkesat dhe nevojat e banorëve të zonave rurale dhe urbane zgjidh përfundimisht hendekun e komunikimit dhe përfaqësimit zyrtar pranë institucioneve përkatëse në nivel lokal.

Për të përgatitur sa më mirë këtë proces, ditë më parë, drejtorja e Administratës së Përgjithshme, Aurora Ramadani, ka zhvilluar një takim konsultativ me përfaqësuesit e fshatrave dhe zonave urbane me pjesëmarrjen edhe të shoqërisë civile që do ta mbikëqyr dhe lehtësoj këtë proces.

Zgjedhja e kryetarëve dhe kryesive të fshatrave dhe zonave urbane do të bëhet konform Rregullores Komunale për organizimin dhe bashkëpunimin e Komunës me fshatrat, vendbanimet dhe lagjet urbane në territorin e Komunës së Ferizajt.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.