544 560x416 - Kryetari Aliu uron ferizajasit për nisjen e Mujait të Shenjtë Ramazan!

Të dashur qytetarë të besimit islam!

Në nisje të Muajit të Shenjtë të Ramazanit, me dëshirën që shëndeti dhe mirëqenia t’ju bekoj ju dhe familjet tuaja, sofrat tuaja të jenë të begata në sakrificën e lavdërueshme për Krijuesin, harmonia e gëzimet të mbretëroj në zemrat tuaja, ju uroj Muajin e Shenjtë të Ramazanit, agjërim të lehtë e të pranuar, pastërti shpirti e mendje të gjithëve.