Screenshot 6 8 634x450 634x4401 560x416 - Kujdes kur blini dru, mund të mashtroheni keq

Çmimet e drurëve për ngrohje në Kosovë dallojnë sipas llojit. Interesimi për të blerë dru për ngrohje nga qytetarët ka rënë, pasi që këta të fundit ankohen se po bëhen mashtrime me metrin e druve.

Ngrohjen me dru qytetarët e Kosovës e praktikojnë më së shumti, kjo pasi që ngrohja e tillë ka çmim më të ulët të shpenzimeve në krahasim me ngrohjen me energjinë energjetike.

Një video e dërguar në redaksinë e Gazetës Monitor mund të shihet qartas se si shitësit bëjnë mashtrime me metrin e drurëve.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.