w 13 560x361 - Kurti: Asambleistja më e votuar e LDK-së në Ferizaj, nga sot kalon në VV

Kurti tha se Yllkë Neziri, rrjedh nga një familje intelektualësh si dhe e njëjta ka gradën Bachelor në drejtimin Banka, Financa dhe Kontabilitet dhe Mastër në po të njëjtin drejtim, transmeton lajmi.net.
Ndryshe kalimi i Nezirit nga LDK në VV, vie pikërisht në kohë zgjedhjes të përgjithshme në vend.

Postimi i Kurtit:

Asambleistja më e votuar e LDK-së në Komunën e Ferizajt, Yllkë Neziri, sot na u bashkua në Lëvizjen VETËVENDOSJE!.
Yllka rrjedh nga një familje intelektualësh, ka gradën Bachelor në drejtimin Banka, Financa dhe Kontabilitet, dhe Master në po të njëjtin drejtim.
Ajo ka përvojë si financiere dhe në fushën e kontabilitetit në sektorin privat, aktualisht mban pozitën e Financieres në KRM Pastërtia Sh.A.
Ajo po ashtu është anëtare e Komisionit për Buxhet dhe Financa në Kuvendin Komunal të Ferizajt, dhe tani e tutje do të jetë një vlerë e shtuar në grupin e asambleistëve të Lëvizjes në Ferizaj.