12400690 791112624366922 3257141298135503285 n 560x399 - Kush janë producentët nga Ferizaj që punojnë me artistë ndërkombëtar në SHBA?

Pas sukseseve të artistëve të shumtë shqiptarë në tregun botëror, tani vijnë producentët nga Ferizaj të quajtur, Pluto Beats.

Pluto Beats janë grup producentësh nga tre persona të quajtur Ermal Ademi, Osman Osmani dhe Bilall Ukshini.

Ata fillimisht u njohën përmes publikimit të projekteve ‘beat-ve’ në kanalin e tyre të YouTube dhe njëkohësisht njohja e tyre u zgjerua në bashkëpunimin apo pjesëmarrjen si producentë në projektin “How I Move” realizuar nga Flipp Dinero & Lil Baby – projekt ky i cili numëron 200 milionë dëgjues të kombinuar.