best beer malaysia1 560x416 - Kush pi birrë jeton më gjatë dhe nuk ka stres

E dëgjojmë çdo ditë që pirja e alkoolit është i dëmshëm për shëndetin e njeriut. Por disa studime të bëra së fundmi e rrëzojnë këtë mit.

Një studim shkencor i SHBA nga Shoqëria Amerikane e Gjenetikës Humane zbuloi se elbi është mënyra më e mirë për të ulur shenjat e stresit, i cili është gjithashtu faktori kryesor kur është fjala për plakjen.

Studimi është kryer me testet e ADN-së që arriti në përfundimin se njerëzit që pijnë birrë kanë përmirësuar shëndetin e tyre, sepse ata kanë më pak të ngjarë të kenë sëmundje të veshkave dhe mund të luftojnë lodhjen emocionale, fizike dhe rutinën. Përveç kësaj, ato përmirësohen në pamjen fizike, sepse duken më të rinj dhe me moshë më të re biologjike.

Megjithatë, ekseset nuk janë kurrë të mira, prandaj, ekspertët tregojnë se pinë vetëm dy birra në ditë. Përveç kësaj, ata rekomandojnë konsumimin e këtyre pijeve alkoolike në të ashtuquajturën “Pas pune” , pasi i ndihmon njerëzit të bashkëveprojnë në një mjedis të ri dhe të zhvillojnë marrëdhëniet e tyre ndërpersonale.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.