Duke pëlqyer faqen në Facebook ju mund të merrni njoftimet rreth motit aktual për qytetin e Ferizajt gjatë ditëve në vazhdim.

Parashikimi i motit për qytetin e Ferizajt përfshinë 8 dite, me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale të ditës.