kercenim me telefon1 - Ky është numri që duhet të thirrni nëse dyshoni se jeni infektuar me koronavirus

Kryeministri Albin Kurti ka publikuar numrin emergjent në të cilin mund të thirrni në rast se dyshoni se jeni infektuar me koronavirus, raporton Ferizaj24.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Kurti u ka bërë thirrje qytetarëve që të pastrojnë duart sa më shpesh dhe të vetizolohen në rast se kanë ethe, kollë apo vështirësi në frymëmarrje.

“Pastroni duart shpesh dhe vetizolim në rast të simptomave (ethe, kollë ose vështirësi në frymëmarrje)”, ka shkruar Kurti.