auto fksh15502724181 560x416 - Labi: Nuk e di a ia kanë inati Ferizajt, a çka?

Deputeti Labinot Tahiri mendon se të gjithë ia kanë inati Ferizajt. Ai tregon se me sa vështirësi kishte arritur në muzikë.

‘’Nuk e di a ia kanë inati Ferizajt, a cka, por kam hjekë deri sa jam bë i njofshëm. A di sa sfidat i kam pasë unë? Por është Zoti dhe popullata. Me punë e kam bërë. Edhe në politikë nuk është që s’jam t’u hjelë. Në të ardhen Ferizaj do të marrq rol të madh në skenën politike’’, tha Labi.

Tutje ai sonte në ‘Portal Shoë’ ka shpërthyer ndaj atyre që po merren me mjekrrën e tyre. Madje arsyeohet se veç këtë sezonë vere e ka shkurtu mjekrrën, e pastaj do të vazhdojë.

‘’Ata nuk merren me të tjerët që s’kanë lesh, e me i vesh tirqet. Pasaportat i kam dorëzu me krenari me ju kallxu të rinjve se ka deputetë të përgjegjshëm në këtë vend. Puna e mjekrrës është për gjynah. Paramendo me bë lajm për lesh. Mjekrrën dy muaj sezonë, e heqi, e tani pastaj vazhdoj. Por nuk e kam heqë krejt’, ka thënë Tahiri.