eeeeeee1 560x416 - Labinot Tahiri merr përkrahje të madhe nga të rinjtë pasi ju bashkua ekipit të Ramush Haradinajt

Deputeti i Republikës së Kosovë Labinot Tahiri sot edhe zyrtarisht ju ka bashkuar ekipit të Ramush Haradinajt, i cili po merr një përkrahje të madhe në rrjetet sociale në Facebook nga shumë qytetarë dhe të rijnë.

Labinot Tahiri ka qenë njeri prej organizatoreve të shumë protestave për lirimin e Ramush Haradinajt dhe për ti mbrojtur vlerat e UCK-së.

Nga legjislatura e kaluar vota e Labinot Tahirit ka qenë vendimtare që të behet qeveria Haradinaj.