a44c3795 4f28 4026 a28a 9c5a7062d1fc1 560x416 - Labinot Tahiri përmbyll në Ferizaj aktivitetet humanitare gjatë pandemisë

Labinot Tahiri përmbylli në qytetin e tij aktivitetin e ndihmave në kohë pandemie.

Labinot Tahiri gjatë këtyre javëve ka qenë aktiv me dhurimin e pakove ushqimore dhe higjienike në disa qytete të Kosovës.

Këngëtari gjatë kësaj periudhe ka ndihmuar familjet në nevojë, ndërsa sot e përmbylli në Ferizaj këtë aktivitet.

Aty u dhuruan 200 pako ushqimore dhe higjienike, ndërsa bashkë me të ishte edhe kryetari i Ferizajt, Agim Aliu.

“Sot përfundoj aksioni ynë në Ferizaj ku ishte i pranishëm edhe kryetari i nderuar, Z Agim Aliu!

Faleminderit të gjithë donatorëve nga e gjithë bota”, janë fjalët e Labit.