femijet e adoptuar 587x322 696x3821 560x382 - Lajm i mirë për ata që kanë fëmijë të vegjël

Sot mbahet vazhdimi i seancës, në rend dite janë disa projektligje dhe debati për shtesat e fëmijëve.

Kuvendi i Kosovës sot mban vazhdimin e seancës plenare, ndërsa në rend dite janë votimi i disa projektligjeve, votimi i Propozim Rezolutës për dialogun me Serbinë, votimi i disa raporteve si dhe pikë e fund e rendit të ditës është debati parlamentar, sipas kërkesës së deputetes Donika Kadaj-Bujupi, mbështetur edhe nga 7 deputetët nënshkrues nga GP i AAK-së, në lidhje me shtesat e fëmijëve.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.