Termet 587x3961 560x396 - LAJMI I FUNDIT: Tërmet në këtë pjesë të Kosovës

Mëngjesin e sotë, është dëgjuar një dridhje toke në rajonin e Prishtinës.

Ende nuk dihet se ku ka qenë epiqedra dhe sa shkallë ka qenë termeti.

Epiqenda e tërmetit sipas matjeve të fundit ka qenë në Shqipëri. Me magnitudë 4,9 shkallë.

Kështu paraqitet në Qendrën e Regjistrimit Botërore të tërmeteve.

epiqendra 1530695221 853728 - LAJMI I FUNDIT: Tërmet në këtë pjesë të Kosovës