lendohet nje person1 560x310 - Lëndohet një punëtor në vendin e tij të punës në Ferizaj

Një person ka marrë lëndime trupore në vendin e tij të punës në Ferizaj.

Njësit relevante kanë shkuar në vendin e ngjarjes.

Viktimës iu është ofruar tretmani mjekësorë dhe më pas është dërguar në QKUK për tretman të mëtutjeshëm. Rasti nën hetime.