levizjet e cuditshme te zhytesit duket sikur po ece me kokeposhte dhe po hidhet ne det video 560x416 - Lëvizjet e çuditshme të zhytësit, duket sikur po ecë me kokëposhtë dhe po hidhet në det (Video)
levizjet e cuditshme te zhytesit duket sikur po ece me kokeposhte dhe po hidhet ne det video - Lëvizjet e çuditshme të zhytësit, duket sikur po ecë me kokëposhtë dhe po hidhet në det (Video)

Zhytësi i paemëruar ka bërë disa lëvizje të çuditshme, në tabanin e një bregdeti në Venezuelë.

Pasi ka zgjedhur terrenin e përshtatshëm, ai bëri kinse po kalon mbi një lumë të ngushtë, ndërsa më pas u hedh në atë që duket sikur të jetë det, transmeton Telegrafi.

“Gjatë tërë kohës është në thellësi, vetëm se nganjëherë po duket se po ecë me kokë poshtë”, ka komentuar një njohës i zhytjeve.

Shumica e shikuesve që janë entuziastët në zhytje, kërkuan lokacionin e saktë, që të provojnë nëse mund t’i bëjnë lëvizjet e njëjta. /Telegrafi/

[embedded content]