unnamed 39 1 933x4451 1 560x416 - Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, me maska e armë plaçkitet një pompë e derivateve

Një viktimë mashkull ka njoftuar se derisa kishte qenë duke punuar në një pompë të derivateve aty kishin shkuar dy persona të dyshuar të maskuar dhe të armatosur, ku nën kërcenim e një arme-revole nga ai kishin grabitë rreth 650 €, e më pas ishin larguar këmbë në drejtim të panjohur.

Ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 03:40 në magjistralen Ferizaj-Prishtinë.

Nuk raportohet për të lënduar. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevantë policore.