auto 20mapl15320930801 560x416 - MAPL ndihmon Ferizajn për riparimin e kanalizimit

Ministria e Administratës dhe Pushtetit Lokal (MAPL), ka nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi me komunën e Ferizajt, për realizimin e projektit për “Riparimin e kanalizimit në rrugën “Halil Alidemaj” në Ferizaj.

“Në kuadër të mbështetjes financiare të projekteve për komunat, të bazuar në performancën më të mirë të komunave për vitin 2017, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptimi me Komunën e Ferizajt për financimin projektit për Riparimin e kanalizimit dhe rrugës ‘Halil Alidemaj’, në Ferizaj”, ka njoftuar Zyra për komunikim e komunës së Ferizajt.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.