mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 560x416 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

Fotografia nga një dasmë është bërë virale, për shkak të një mashtrimi optik, që e bën të duket se është mjaft eksplicite.

Pjesa e pasme e krahut të një mysafireje, bëri që të duket sikur nusja po tregon më shumë se që duhet, megjithëse nuk kishte asgjë të pazakontë, transmeton Telegrafi.

“E tëra është në mendjen tuaj të prishur, mos nxitoni të jepni konkluzione”, ka qenë një prej komenteve të shumtë.

Ky nuk është i vetmi rast, kur këndi prej nga është shkrepur fotografia, ia ka ndryshuar tërësisht kuptimin imazhit.

Më poshtë mund të shihni dhjetë raste të përmbledhura nga Imgur, që tregojnë më së miri këndin prej nga u fotografuan dhe lëvizjen e duhur të protagonistëve. /Telegrafi/

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 1 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 2 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 3 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 4 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 5 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 6 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 7 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 8 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

mashtrimi optik beri qe fotografia nga dasma te duket eksplicite dhjete raste kur kendi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve foto 9 - Mashtrimi optik bëri që fotografia nga dasma të duket eksplicite – dhjetë raste, kur këndi ia ka ndryshuar kuptimin imazheve (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.