maskimet e yjeve shqiptare per halloween 560x416 - Maskimet e yjeve shqiptare për Halloween
maskimet e yjeve shqiptare per halloween - Maskimet e yjeve shqiptare për Halloween

Halloween është një festë vjetore që festohet çdo vit më 31 tetor.

Kjo festë për herë të parë është mbajtur në kohërat e lashta të fisit kelt të Samhainit, kur njerëzit ndiznin zjarre të mëdha dhe vishnin kostume për të shmangur fantazmat.

E kësaj ngjarje nuk kanë mundur t’i shmangen as shoqëria shqiptare, ku kjo festë po bëhet gjithnjë e më masovike vit pas viti.

Natyrisht që vëmendjen më të madhe të mediave rozë e kanë tërhequr artistët tanë shqiptarë.

Genta Ismajli, Rovena Dilo, Tuna, Armina Mevlani janë disa prej yjeve që kanë ndryshuar pamjet e tyre.

Disa prej tyre janë shndërruar në mace të zeza, disa kanë intervenuar në fytyrë duke ardhur ide sa më origjinale.

Më poshtë mund t’i shihni disa prej maskimeve të personaliteteve tona. /Telegrafi/