auto TA Pastrojume Kosoven15403628831 560x416 - Mbahet aksion pastrimi në hapësirat e Kampusit të Universitetit të Prishtinës

Prishtinë, 24 tetor – Në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”, Let’s Do It Kosova organizon aksion pastrimi në hapësirat e Kampusit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Aksioni organizohet në bashkëpunim me Organizatën “Paqja studentore”. Në aksion merr pjesë edhe rektori Marian Dema, punëtorë të Rektoratit si dhe studentë të UP-së.

Po sot në Gjilan, punëtorët e ETC-së dhe qytetarë të tjerë do të organizojnë aksion pastrimi te varrezat e qytetit dhe hapësirat përreth.