w 12 560x330 - Meremetohet Shtëpia-Muze e Radios-Kosova e Lirë, në fshatin Berishë

Meremetohet Shtëpia-Muze e Radios-Kosova e Lirë në fshatin Berishë. Meremetimin e një pjese të Shtëpisë Muze në fshatin Berishe e kanë ndihmuar financiarisht, pronari i Firmës “VIA sh.p.k. në Ferizaj, veprimtari dhe ish i burgosuri politik i viteve ’80-të, Ismet Shamolli. Kanë ndihmuar me punë vullnetare edhe veterani i luftës së UÇK-së, Ramadan Elshani nga fshati Krajkovë i Drenasit si dhe Banush Xheladini, vëlla i dëshmorit Xheladin Xheladini nga fshati Carralevë. Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë falënderon  kontribuesit dhe të gjithë ata që morën pjesë në meremetimin e Shtëpisë-Muze,  në fshatin Berishë.

w 13 - Meremetohet Shtëpia-Muze e Radios-Kosova e Lirë, në fshatin Berishë

w 14 - Meremetohet Shtëpia-Muze e Radios-Kosova e Lirë, në fshatin Berishë

w 15 - Meremetohet Shtëpia-Muze e Radios-Kosova e Lirë, në fshatin Berishë

w 16 - Meremetohet Shtëpia-Muze e Radios-Kosova e Lirë, në fshatin Berishë

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.