mesimdhenesi leshoi pa dashje material pornografik para nxenesve video - Mësimdhënësi lëshoi pa dashje material pornografik para nxënësve (Video)

Nxënësit e një shkolle që besohet se është në Kinë, nisën të qeshnin kur mësimdhënësi i tyre lëshoi në projektor një material pornografik.

Në momentin që në ekran shfaqeshin pamjet eksplicite, ai nxitoi dhe intervenoi t’i ndalonte në laptopin prej nga po transmetoheshin, transmeton Telegrafi.

Duket se ai e ka ngatërruar komandën, duke lëshuar pamjet e padëshiruara dhe jo ndonjë leksioni që donte të shfaqte.

Besohet se do të bëhen hetime mbi mësimdhënësin, i cili nuk u kujdes që materialet private t’i mbante në dosje të mbyllura. /Telegrafi/