21288AB5 34D7 426B AD7B 581DA7447F1D w1080 h608 s1 560x416 - Ministria e Shëndetësisë licenson edhe tre laboratorë privat për teste serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se sot janë licencuar edhe tre laboratore private për kryerjen e testeve serologjike për COVID-19.

Laboratori Mjeksorë Biokimik Hemetologjik ‘DIAGNOSTIKA’ – Gjakovë, Laboratori Mjekësorë Biokimik Hematologjik ‘DIALAB’ – Prizren si dhe Laboratori Mjekësorë Biokimit – Hematologjike në kuadër të poliklinikës ‘Kavaja’ – Mitrovicë.

WP 3 - Ministria e Shëndetësisë licenson edhe tre laboratorë privat për teste serologjike

Ndërsa, për kryerjen e testimeve PCR MSh deri më tani ka licencuar tre laboratorë.

“Medical Laboratory & Services”, laboratori “UBT” dhe së fundmi laboratori “Olive”.