w 104 560x416 - Mobilizohet Ferizaj për ta përkrahur Gazmend Bytyçin

Duket se i tërë qyteti i Ferizajt është mobilizuar për të përkrahur Gazmend Bytyçin, kandidatin për deputet nga ky qytetet që të jetë zëri i qytetarëve në Kuvendin e Kosovës.

Bytyçi, siç edhe shihet në fotografitë që ka publikuar nga takimet para elektorale, po mirëpritet në çdo familje ferizajase.

Ai derë më derë, ka vendosur të shpalosë pika të ndryshme programore të Partisë Demokratike të Kosovës dhe të dëgjoi nga afër problemet e ndryshme që i preokupojnë banorët, për t’i adresuar në foltore të Kuvendit si deputet.

gazmend - Mobilizohet Ferizaj për ta përkrahur Gazmend Bytyçin