w 560x416 - Mozzik bëhet me shtëpi luksoze në Ferizaj

Përmes një postimi në Instagram, Mozziku tregoi se tashmë është bërë me shtëpi të re.

Duke publikuar një imazh me përfaqësuesit e kompanisë, ai shihet shumë i lumtur dhe krenar që ka arritur të bëhet banor i një prej lagjeve me shtëpi luksoze.

“Nga sot edhe zyrtarisht banor i lagjes më të bukur në Kosovë, Panorama Residence, Ferizaj. Paqim shëndetin e sukseset! Vazhdojmë tutje!” ka shkruar ai në Instastory.

Shtëpitë në këtë lagje janë pothuajse të një plani, secila luksoze dhe sigurt të kushtueshme.

auto Screenshot 601614866940 - Mozzik bëhet me shtëpi luksoze në Ferizaj