tu1 560x403 - Ndjekje si në filma në Ferizaj: Policia godet dhe rrëzon përtoke motoristin

Një ndjekje si nëpër filma ka ndodhur sot tek Parku i Lirisë në Ferizaj.

Në një video që ka siguruar Reporteri, një veturë e policisë shihet duke ndjekur  me shpejtësi të lartë një person me motoçikletë, derisa në fund rezulton duke e goditur atë, pas çka siç shihet në pamje personi në fjalë përfundon i përplasur në tokë.

Nuk dihet gjendja shëndetësore e personit në fjalë, dhe as arsyet për çka policia ishte vënë pas tij, mirëpo dihet se sot vizitat nëpër parqe ishin të ndaluara në tërë Kosovën e kjo në kuadër të masave mbrojtëse kundër koronavirusit.